Spinner

Efterskolernes Dag

Er du i tvivl om Nørre Nissum Efterskole er noget for dig, eller vil du bare gerne op og se skolen? Så kom forbi til Efterskolernes Dag den sidste søndag i september. Her står vi klar til at give dig et indblik i livet på skolen.
Vores nuværende elever er klar til at give dig en rundvisning på skolen, hvor du kan stille alle dine spørgsmål. Her får du set alle vores spændende faciliteter og vores dygtige undervisere står klar til at fortælle om, hvordan vi bruger dem.

Du får også mulighed for at høre mere om nogle af de samarbejdspartnere vi har.

Herunder vores Global Teenager projekt for 10. klasse, hvor vi i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp dykker ned i Israel/Palæstina konflikten og rejser til Palæstina for at opleve og forstå konflikten.
Du kan også høre mere om vores samarbejdspartnere på sportssiden. Vi samarbejder med Team Vestjylland Håndbold og Lemvig Fodbold, som du får mulighed for at træne og spille kamp for udover den normale undervisning.

KOM TIL EFTERSKOLERNES DAG 27. SEPTEMBER KL. 13-17

Vi glæder os til at se dig til Efterskolernes dag, og vise dig alle de muligheder vi kan give dig. Kigger du forbi, er vi sikre på der nok skal være noget, som falder i din smag.